Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo divorțează? Dezvăluiri incredibile

0
nicoleta luciu

Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo, ar urma să semneze actele de divorț la notar, cel puțin asta susține un apropiat al cuplului. Momentan nu se cunoaște motivul separării perechii.

Cuplul a mai fost la un pas de divorț în anul 2013, după ce afaceristul a înșelat-o pe actriță cu antrenoare de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen. La vremea aceea, pentru binele celor 4 copii ai lor, Nicoleta i-a oferit lui Zsolt o a doua șansă, potrivit tabuhighlife.ro.

„Am renunțat să divorțez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relația dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai ușor peste povestea cu soțul meu. Nu cred că m-ar mai înșela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâștige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua șansă. Ce a fost, a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam și relațiile intime”, declara modelul în 2013.

De când i-a născut pe tripleți, Nicoleta s-a retras de pe micile ecrane, de dragul familiei. Vedeta locuieşte la Miercurea Ciuc alături de familia sa.

Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo formează un cuplu din anul 2005. Primul lor copil s-a născut în anul 2008, iar tripleții la sfârșitul anului 2011.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.