Motivul pentru care Anamaria Prodan nu se afișează cu noul iubit

0
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, care se află în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, a recunoscut că este într-o relație de iubire. Momentan, impresara nu își dorește să apară alături de noul partener, dar a confirmat că iubește.

Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre noua sa relație.

„Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții. Mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, că întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”, a declarat Anamaria Prodan la o emisiune de televiziune.

În luna februarie, Anamaria a lăsat să se înțeleagă că s-ar fi logodit. „Da, vreau, mulțumesc”, a scris în dreptul unei imagini în care poartă un inel cu diamante.

Acum ceva vreme, Anamaria Prodan a dat de înțeles că noul ei pretendent e un bărbat bogat, influent. Nu este vorba despre un român, ci despre un arab. Acesta locuiește în Emiratele Arabe Unite, mai exact în Dubai.

Anamarian Prodan vrea așadar să divorțeze de Reghecampf, li abia apoi va apărea cu noul bărbat din viața ei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.