Motivul incredibil pentru care Toni Grecu s-a mutat de lângă Laura Andreșan

0
toni grecu

Toni Grecu a fost vecin de scară cu Laura Andreșan, dar a ales să să se mute din blocul respectiv din cauza partidelor de sex prea zgmotoase.

Actorul a povestit recent „coșmarul” trăit de el și soția sa, Cristina, din cauza cele supranumite „profa de sex”. Umoristul îi acuză acum pe constructori, după ce atunci a avut un scandal de proporții cu actrița din filmele pentru adulți.

„Am o problemă cu cuplurile iubărețe, dacă o fac la ora 03:00 dimineața, deasupra mea, și nu mă lasă să dorm, da! N-am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne care depășesc bariera fonică suportabilă. Am avut o discuție mai aprinsă cu vecina de sus (n.r. – Laura Andreșan), îmi cer iertare acum, după mulți ani. Asta e viața. Blocul era de vină, cu niște planșee subțiri, un bloc mizerabil, se auzeau și pașii, și respirația. Când omul vrea să facă ceva deosebit în casa lui, trebuie să se asigure. Eu nu am fost victima vecinei, ci a constructorilor, care nu și-au făcut datoria”, a spus Toni Grecu.

Umoristul s-a mutat, dar a mai pățit-o ulterior din același motiv! „Apoi, am mai pățit-o, la fel, asta e. Eu am un somn iepuresc, dacă sunt zgomote prea mari în jur, nu mă pot odihni”, a declarat actorul de la Divertis.

„Românii știu să facă haz de necaz! E una dintre principalele trăsături de caracter ale acestui neam. Uneori, în loc să pună mâna pe topor și să facă ordine când sunt călcați în picioare de regimuri idioate, fac haz de necaz, nu e bine. Nu știi care e măsura bună. Oricum, asta l-a ținut sănătos la minte. Dacă nu ai umor în timpurile în care ai probleme… Neamul care este autorironic și face glume este sănătos la cap!”, a mai zis umoristul, acum în vârstă de 62 de ani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.