Momente dramatice pentru Maia Morgenstern, după ce a jucat în „Patimile lui Hristos”: Am fost agresată fizic, scuipată şi zgâriată

0

Actriţa Maia Morgenstern a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre agresiunile la care a fost supusă după ce a interpretat rolul Fecioarei Maria în filmul „Patimile lui Hristos”, regizat de controversatul Mel Gibson.

Maia Morgenstern a dezvăluit că avut de suferit pe marginea faptului că este evreică. Trauma Holocaustului l-a marcat mai ales pe tatăl ei, matematicianul Usher Morgenstern. Supravieţuitor al Holocaustului, tatăl actriţei a fost dat afară de la catedra de Matematică pentru că a criticat regimul politic de la vremea aceea, scrie click.ro.

În 2004, Maia Morgenstern a interpretat-o pe Fecioara Maria, în filmul „Patimile lui Hristos”, regizat de Mel Gibson. 

Actrița s-a confruntat atunci cu prejudecățile violente ale celor din jur și a dezvăluit că a fost agresată din cauză faptului că o evreică a interpretat o figură simbolică pentru creștinism. 

„Sunt bântuită de emoții și așa va fi, depind de percepția și de acceptarea celorlalți. Și-atunci ce am eu de făcut? Să mă pregătesc. Frica mi-a arătat care sunt zonele sensibile, vulnerabile, nepregătite, unde trebuie insistat, după părerea mea. Așa aș face eu, așa mi-a fost mie bine, așa m-am simțit apărată, pregătită, respectând pe cei care vin în fața mea. A fost complicat, am fost și agresată la propriu, și fizic, și scuipată, și zgâriată. Eu cred ca au fost furtuni, nedreptăți, lucruri, care m-au durut la fel de tare, poate mai mult”, a mai spus Maia Morgenstern.

Sursa: Realitatea Star

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.