„Miss AI”: primul concurs de frumusețe din lume cu femei generate de computer

0

Primul concurs de frumusețe cu inteligență artificială din lume a fost lansat de The Fanvue World AI Creator Awards (WAICA), cu o serie de imagini generate de AI și influenceri concurând pentru o cotă de 20.000 de dolari (18.600 de euro).

Participanții la concursul Fanvue Miss AI vor fi jurizați pe trei categorii:

Aspectul lor: „aspectele clasice ale spectacolului, inclusiv frumusețea, echilibrul și răspunsurile lor unice la o serie de întrebări”.

Utilizarea instrumentelor AI: „abilitățile și implementarea instrumentelor AI utilizate, inclusiv utilizarea instrucțiunilor și a detaliilor vizuale în jurul mâinilor și ochilor”.

Importanța lor pe rețelele sociale: „pe baza numărului lor de implicare cu fanii, rata de creștere a audienței și utilizarea altor platforme precum Instagram”.

Participanții trebuie să își trimită creațiile și să răspundă la o serie de întrebări, inclusiv „Care ar fi visul tău de a face lumea un loc mai bun?”

Concurenții concursului Fanvue Miss AI vor fi reduse într-un top 10 înainte ca ultimele trei să fie anunțate în cadrul unei ceremonii online de premiere luna viitoare. Câștigătorul va merge acasă cu 5.000 de dolari (4.600 euro) în numerar și un „program de mentorat pentru creatori imaginați” în valoare de 3.000 de dolari (2.800 euro).

Cofondatorul Will Monanage a spus că speră că va deveni „Oscarurile economiei creatorilor de inteligență artificială”.

„Economia creatorilor este un loc extrem de interesant în care să te afli în acest moment și, cu ajutorul platformei noastre, a existat o creștere exponențială a creatorilor AI care intră în spațiu, își cresc bazele de fani și monetizează conținutul”, a adăugat Monanage.

Istoricul concursului britanic Sally-Ann Fawcett face parte din juriu – unul dintre cei doi judecători umani, deoarece juriul include modelele AI Emily Pelligrini (care a devenit „celebră” anul trecut după ce fotbaliștii și alte celebrități i-au scris aparent crezând că este reală) și Aitana Lopez, un model spaniol fals cu părul roz,  care câștigă până la 10.000 de euro pe lună pentru creatorul ei masculin modelând haine pentru mărci.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.