Mircea Radu revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta

0

Prezentatorul Mircea Radu revine pe micul ecran, din luna septembrie, cu o emisiune la Metropola TV, post deținut de primarul din Voluntari, Florin Pandele.

„Back in business“, a fost anunțul concis făcut de Mircea Radu pe contul său de Instagram. În videoclipul care însoțește postarea, prezentatorul dezvăluie că revine în televiziune. Acesta va realiza emisiunea „Noi, românii“, la postul Metropola TV, și a filmat deja câteva ediții în țări din Europa. Mircea Radu și-a anunțat într-un mod original revenirea, de pe terasa unei cafenele din Paris.

„Salutare, prieteni! E o vreme foarte bună pentru filmare, aici, în Paris. Am ales o terasă mai retrasă, pentru că am de făcut un anunț important. M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV. Emisiunea pe care o prezint se numește «Noi, românii» și deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța. Premiera emisiunii va fi la mijlocul lunii septembrie. De mâine, pe canalele mele de social media, am să vă dau amănunte despre această emisiune“, a spus Mircea Radu în clipul postat pe Instagram.

Mircea Radu și-a început cariera la postul public de televiziune, ca prezentator de știri. A fost unul dintre cei mai de succes prezentatori din România, cunoscut mai ales pentru emisiunea „Din dragoste”, de la Antena 1, care i-a adus o notorietate greu de egalat. A revenit la Televiziunea Română, unde a prezentat emisiunile „ÎnTrecerea anilor“, „Femei de 10, Bărbaţi de 10“ (alături de Marina Almășan) și „Down the road. Aventura“, dar a deținut și funcția de coordonator al Comunicării din TVR.

În ultimii ani, Mircea Radu s-a retras din televiziune și a dat aglomerația din Capitală pe viața liniștită din Piatra Neamț, unde a oferit consultanță juridică unor firme, dar s-a ocupat și de livada sa.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.