Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Cum se simte designerul și ce mesaj a transmis fosta lui soție

0

Designerul Mihai Albu (61 de ani) a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am început-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată”, a precizat Mihai Albu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că i-a fost extirpată prostata.

„A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali,  intervenție chirurgicală realizată de Conf. Dr. Gîngu si echipa sa la Spitalul SANADOR, cărora le mulţumesc pentru profesionalism şi implicare. Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta”.

Mihai Albu transmite că este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viaţa.

„Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă așteaptă multe creații spectaculoase”, mai scrie el. 

Iulia Albu a aflat de la fiica sa că Mihai Albu, tatăl copilei, are cancer și că a suferit recent, o intervenție chirugicală. Vedeta TV a mărturisit că atât ea, cât și adolescenta, au fost afectate de vestea primită. Criticul de modă consideră însă că fostul soț a luat o decizie corectă atunci când i-a spus Micaelei ce se întâmplă.

„Știam că a suferit o operație. Am aflat acum aproximativ o lună că a avut o intervenție. Iar ceea ce am bănuit s-a adeverit, când Mihai i-a zis zilele trecute Micaelei că are o formă de cancer. Nu știu detalii. Am discutat cu el. L-am asigurat de tot sprijinul, dacă va avea nevoie de el. Sperăm ca totul să fie bine. Pentru Micaela este un an foarte dificil, fiind clasa a opta, trebuind să susțină examenul de Evaluare Națională. Iar vestea a afectat-o foarte mult, cum era și normal. Și pe mine m-a afectat, este tatăl fiicei mele”, a declarat Iulia Albu pentru CANCAN.RO.

Vedeta TV consideră că decizia lui Mihai Albu de a-i spune fiicei sale ce se întâmplă a fost una corectă, la momentul potrivit.

„Cred că decizia lui Mihai de a-i spune fetei ce se întâmplă a fost una corectă. Pentru că, însoțită de explicațiile de rigoare, pe care i le-am dat noi, despre ce presupune se întâmplă și că există șanse de recuperare foarte mari, copilul poate avea acum o imagine corectă și completă. Nu cred că era o soluție să spui când era prea târziu”, a completat aceasta.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.