Mesajul morbid de care a avut parte soția lui Dani Oțil la împlinirea vârstei de 30 de ani

0
Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a avut parte de o aniversare mai puțin obișnuită. Fostul manechin a împlinit 30 de ani și a fost sărbătorită la unul dintre restaurantele soțului ei.

Frumoasa blondă a primit un tort negru de ciocolată, pe care scria RIP 20 (Rest in Peace – Odihnește-te în pace). Întrebată care este semnificația acestui mesaj, Gabriela a explicat că a trecut granița celor 30 de ani, astfel că vechiul prefix a rămas în urmă.

Partenerul ei de viață a știut cum să o surprindă până la lacrimi. Gabriela nu se aștepta la un asemenea cadou, astfel că a început să plângă imediat cum a văzut ce surpriză uriașă i s-a pregătit.

Cu câteva ore înainte să împlinească frumoasa vârstă de 30 de ani, Dani Oțil s-a dus acasă cu un cadou special pentru Gabriela Prisăcariu.

Nu i-a arătat direct mașina pe care i-a cumpărat-o cadou, ci din contră. Într-o altă cutie, a unui brand de lux, a pus o mașină de colecție. Inițial, Gabriela Prisăcariu a început să râdă, crezând că face o glumă sau chiar că aceea mașinuță este cadoul ei. Nu a mai durat mult însă și în interiorul cadoului a descoperit contractul de cumpărare a unei mașini adevărate.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.