Medicamentul românesc cu care se dopa Arnold Schwarzenegger

0

Naposim este pastila din țara noastră luată de actorul Arnold Schwarzenegger foarte mulți ani, mai ales atunci când era un culturist renumit în lumea sportului. 

Vedeta a recunoscut că a luat acest medicament, în ciuda faptului că avea foarte multe reacții adverse. Printre acestea se numără: impotența, probleme cu ficatul și cardiovasculare, creșterea glandei mamare, agresivitate sau mărirea prostatei.

Din păcate, celebrul actor a ajuns să fie operat de două ori pe inimă, ultima dată în urmă cu aproape 3 ani când doctorii i-au înlocuit o valvă aortică. Prima intervenție chirurgicală de acest gen a avut loc în anul 1997.

Concret, sportivul are în momentul de față două bypass-uri coronariene din cauza dopingului cu Naposim, un steroid artificial făcut în fabrica de medicamente Terapia din Cluj-Napoca, în urmă cu 20 de ani.

„Nu regret nimic. Steroizii erau ceva nou la vremea respectivă. Am totul s-a făcut sub supravegherea doctorului. Nu pot da timpul înapoi, nu vreau ca lumea să mă înțeleagă greșit, nu încurajez așa ceva”, spunea Arnold Schwarzenegger la un moment dat, scrie prosport.ro.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.