McDonald’s anunță lansarea unei game de parfumuri cu miros neobișnuit

0

McDonald’s creează o surpriză cu anunțul lansării unei game de parfumuri cu mirosuri neobișnuite. Deci, informații reale sau doar o campanie de PR de la gigantul fast-food?

Este clar că lanțul de fast-food și-a asumat un risc cu o nouă lansare deosebit de neobișnuită… Într-adevăr, divizia din Japonia a McDonald’s tocmai a anunțat lansarea unei serii de 3 arome cu miros caracteristic.

După cum a raportat 20 Minutes, toți cei care aleg să ia parte la joc vor mirosi a cartofi prăjiți. Gigantul de catering intenționează să dea un nou sens expresiei „miros a prăjeală”.

Pe X (fostul Twitter) a fost anunțată vestea. „Am făcut un parfum care miroase a cartofi! Vă mulțumim că ați venit în ziua lansării”, a publicat McDonald’s Japan pe contul său oficial, dezvăluind în același timp și produsele.

În total, au fost prezentate 3 arome diferite. Primul parfum este „sare de alge marine și prune nori”, al doilea „ maioneză cu usturoi și piper negru”, iar ultimul, mai clasic, „McFries sărat”. Deloc surprinzător, toate arată ca ambalajele de cartofi prăjiți de la McDonald’s!

Deci, lansare reală sau doar o campanie publicitară? Aceasta este întrebarea pe care 20 Minutes și-a pus-o. 

Pe rețelele de socializare, aceste noi parfumuri care miros a cartofi prăjiți deja stârnesc dezbateri… „Când prostia nu mai are limite, dar cine va plăti să miroasă urât?”, „Dacă vor să simtă mirosul prăjit, trebuie doar să lucreze acolo, vor primi mirosul gratis și chiar vor fi plătiți pentru asta”; „Este prea devreme pentru o glumă de 1 Aprilie!”, se poate citi pe X.

La rândul lor, unii internauți susțin că publicația McDonald’s Japan a fost generată de Inteligența Artificială și că produsele nu vor fi cu adevărat comercializate.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.