Mama lui Elon Musk vine în România. Ce va face Maye Musk la București

0
maye musk
Elon Musk nu va fi singurul membrul al familie sale care vine în România. Maye Musk, mama CEO-ului Tesla, va sosi în țara noastră în luna ianuarie a anului viitor.

Vizita doamnei Musk în România este prilejuită de lansării cărții „O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și success”. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București, scrie mediaflux.ro.

În vârstă de 74 de ani, Maye Musk este model de profesie, ea devenind cea mai bătrănă persoană care apare pe coperta Sports Illustrated. Conform sursei citate, Maye Musk va pleca de la București la Sofia și apoi în Turcia pentru evenimente similare ca cel din România. 

Anamaria Prodan a comentat venirea mamei lui Elon Musk în România. Impresara s-a comparat cu Maye.

„Maye Musk va veni pentru prima oară în România. Un eveniment unic în care va povesti cum e să crești trei copii singură, cum unul dintre copii devine cel mai bogat om al Planetei. Asemănãrile dintre mine si MAYE sunt uluitoare și mă rog la Dumnezeu ca cele 3 comori ale mele să calce pe urmele copiilor domniei sale! Un eveniment organizat de Adrian Thiess, omul drag mie pe care-I consider parte din Familia mea, omul care a adus în România cei mai puternici oameni ai Planetei! Pe data de 26 lanuarie la Sala Palatului sunt mândră sa stau alături de această femeie puternică și să vorbim în fața femeilor din România despre demnitate, mândrie, succes, educație și muncă împinsă la extrem față de copii și familie și față de VIAȚĂ!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Elon Musk a surprins România, după ce s-a aflat vestea că a ales țara noastră pentru a organiza o mega-petrecere de Halloween, la Castelul Bran. După această informație care a ajuns pe buzele tuturor, acum și mama lui vine în România.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.