Madonna a ajuns la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene

0

Regina muzici pop a trebuit să amâne turneul mondial din cauza unei infecții bacteriene care a ținut-o câteva zile internată la terapie intensivă.

Potrivit managerului ei, starul a avut o infecție bacteriană gravă, care a dus la „o ședere de câteva zile în ATI”.

Guy Oseary a spus că starea de sănătate a Madonnei se îmbunătățește, dar este încă sub îngrijire medicală.

„Sănătatea ei se îmbunătățește, dar rămâne sub îngrijire medicală” și „așteptăm o recuperare completă”, a scris managerul ei Guy Oseary pe Instagram.

Starul pop mondial Madonna, 64 de ani, a anunţat marţi că va marca patru decenii de carieră cu un turneu între iulie şi decembrie în America de Nord şi Europa, scrie AFP.

Din 15 iulie, cu bilete puse în vânzare începând de vineri, sunt 35 de date de concert care vor avea loc începând din Vancouver în Canada până în Las Vegas, trecând prin toate marile oraşe din America de Nord (Los Angeles, New York, Houston, Chicago, Toronto, Montréal …), potrivit unui comunicat publicat pe site-ul artistei.

„Celebration Tour” va traversa Atlanticul în octombrie pentru concerte la Londra, Paris, Berlin, Barcelona şi Amsterdam pentru un concert final la 1 decembrie.

Starul va cânta şi pe Accor Arena din Paris în două date, 12 şi 13 noiembrie.

„Voi explora cu entuziasm cât mai multe cântece posibil în speranţa că le voi oferi fanilor mei spectacolul pe care l-au aşteptat”, a declarat Madonna pe site, anunţând turneul printr-un videoclip în care apare la masă alături de celebrităţi precum: Diplo, Jack Black, Lil Wayne şi Bob the Drag Queen.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.