Mădălina Ghenea, răvășitoare la premiera „House of Gucci” de la Milano

0

Distribuția House of Gucci a cucerit și Milano. După premiera de la Londra, a venit rândul orașului italian să găzduiască vedetele de cinci stele ale filmului.

Protagonista filmului, Lady Gaga, i-a impresionat pe italieni atât cu interpretarea, cât şi cu ţinuta aleasă pentru seara premierei – o rochie roşie, de la celebra casă de modă Versace.

Alături de Lady Gaga, pe covorul roşu a păşit şi Mădălina Ghenea, într-o spectaculoasă ţinută albă, creată special pentru ea de un celebru designer din Milano. În film, frumoasa româncă o interpretează pe Sofia Loren.

Mădălina Ghenea a avut o apariție strălucitoare și la Londra, săptămâna trecută. Actrița a purtat o rochie neagră spectaculoasă, cu un decolteu adânc.

Filmul regizat de Ridley Scott va avea premiera în cinematografele din România pe 24 noiembrie. Data simbolică marchează 100 de ani de la lansarea casei de modă Gucci.

În film, Lady Gaga o interpretează pe Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci, care a fost acuzată şi condamnată pentru asasinarea lui în 1995. Lady Gaga s-a pregătit timp de 9 luni pentru acest rol.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.