Mădălin Voicu, la lansarea Realitatea Star și Realitatea Sportivă: Românii și-au dat seama ce fel de om este Klaus Iohannis

0

Una dintre prezențele de marcă la lansarea REALITATEA SPORTIVĂ și REALITATEA STAR a fost omul de cultură și fost politician Mădălin Voicu. Într-un dialog cu Anca Alexandrescu, acesta s-a declarat dezamăgit de președintele Klaus Iohannis, dar și de modul în care sunt acceptate anumite decizii venite de la Bruxelles.

„Oamenii și-au dat seama că ceea ce impune, ca rang, funcția de președinte, nu se regăsește în ceea ce face Klaus Iohannis. Românul este isteț, are niște instincte, pe care poate că uneori le folosește în mod greșit, dar are abilitatea de a ghici ce fel de om este cel care li se adresează. Astfel, ei constată că atenția de care ar trebui să se bucure președintele unei țări este nemeritată”, a afirmat Mădălin Voicu, la lansarea Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

Fostul politician a apreciat și gestul unor artiști precum Oana Pellea, Tudor Chirilă sau Marius Manole, care au lansat critici extrem de dure la adresa președintelui Iohannis. Mădălin Voicu a comentat și ultimele planuri de la Bruxelles, printre care și recomandarea ca titulatura „Crăciun” să nu mai fie folosită.

„La noi nu cred că se se întâmpla, nu cred că la noi credința în Dumnezeu poate să dispară, iar liderii de la Bruxelles probabil că vor plăti pentru aceste erori, unele poate gândite, alte nu. Eu cred că ceea ce se elaborează acolo sunt niște încercări -adică să vrei să distrugi lucruri împământenite de mii de ani, care n-au vreo legătură cu politica- al căror sens nu-l văd,” a comentat Mădălin Voicu.

CITEȘTE ȘI: Mădălin Voicu: Iohannis vorbește pentru el, doarme pentru el… Acum e un moment de răscruce. Să nu mai greșim, că plătim tot noi!

Sursa: Realitatea Star

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.