Lorena Buhnici, prima reacție după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD

0
Lorena Buhnici

Lorena Buhnici a avut prima reacție după ce George Buhnici a fost amendat cu 20.000 de lei de CNCD, după declarațiile controversate despre femei.

Soția lui George Buhnici a postat un citat motivațional în prima zi de toamnă.

“Viață caldă și entuziastă… să învăț, să-mi doresc să știu, să simt, să gândesc, să acționez. Asta este ceea ce vreau. Și nimic mai mult. Spre asta trebuie să năzuiesc.”, a postat Lorena Buhnici pe Instastory.

În luna iulie, după ce George Buhnici a făcut declarațiile controversate, CNCD s-a autosesizat. Vloggerul nu s-a prezentat la primul termen al audierilor, care a fost pe 27 iulie. Acesta a ajuns în fața membrilor CNCD săptămâna trecută, pe 24 august.

După ce a primit verdictul din partea CNCD, George Buhnici a avut o reacție în mediul online. Jurnalistul a postat un clip video de 5 minute pe YouTube, acolo unde a explicat că a aflat de amenda de 20.000 de lei dintr-un comunicat de presă.

La începutul lunii iulie, George Buhnici a declarat, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, că nu vrea să meargă la plajă și să vadă femei cu celulită și vergeturi.

Materialul video a devenit viral, iar fostul prezentator de la iLikeIT a pierdut mai multe contracte și a fost pus la zid atât de alte persoane publice din România, cât și de internauți.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.