Loredana Groza s-a dus la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021. În ce ipostaze s-au fotografiat

0
Loredana Groza

Loredana Groza a plecat într-o escapadă la munte, cu un grup de prieteni printre care s-a aflat și Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor România.

Vedeta și-a luat elevul din show-ul de talente pentru a oferi publicului o surpriză muzicală perfectă pentru sfârșitul anului. Loredana, jurata X Factor, și-a dorit să înceapă anul 2022 cu un spectacol și a concertat într-un hotel de lux din Brașov, dar nu a plecat singură.

Frumoasa blondină a fost însoțită de câștigătorul X Factor Nick Casciaro. Cei doi au concertat împreună, având spectacole mai multe zile la rând. Atât Loredana, cât și Nick au postat de-a lungul acestor 3 zile mai multe fotografii și filmări împreună, de la concertul pe care l-au susținut în duet, dar și de pe pârtie, acolo unde pare că ei s-au distrat pe cinste.

Pentru a se relaxa, diva a ales ca destinație Poiana Brașov. Au profitat la maximum și de zăpadă și au urcat cu telescaunul pe pârtie.

Loredana Groza a spus că are planuri mari pentru începutul de an și vor urma multe surprize pentru fani: “În curând vom merge în Italia pentru a înregistra ceva. În ianuarie pregătim lucruri noi.”

Loredana se mândrește cu faptul că a câștigat X Factor sezonul 10 cu Nick Casciaro, concurentul care a devenit imediat preferatul publicului pentru vocea lui de excepție. Printre înterpretările cu care a făcut show total pe scena X Factor se numără: „The Time of My Life”, „Who Wants To Live Forever” și „Ciobănaş cu 300 de oi”. Piesa în limba română a ajuns rapid la inimile telespectatorilor.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.