Loredana Groza, confundată cu una din surorile Kardashian – FOTO

0

Loredana Groza continuă să își uimească fanii cu look-urile ei excentrice. 

Artista a realizat o ședință foto la înălțime, pe terasa a ceea ce pare a fi un penthouse, iar ținuta sa este de-a dreptul senzațională.

Cu părul lăsat desfăcut, curgându-i lejer pe umeri, solista a pozat în diferite ipostaze ce i-a făcut pe fanii săi de pe Instagram să o admire și mai mult.

În cele mai noi imagini, diva a pozat provocator într-un outfit negru, iar fanii s-au grăbit să îi facă sute de complimente. Mulți însă susțin că nu au recunoscut-o pe artistă. O fană a confundat-o cu Khloe Kardashian, sora mult mai celebrei Kim Kardashian.

Imagine

“Am crezut că e Khloe Kardashian”.
“Și Loredana unde e?”
“Felicitări doctorului!”, au comentat ironicii unii fani.

Aceștia i-au sugerat să folosească mai puțin Photoshopul, pentru că arată bine și fără editări. “Te-am văzut în realitate, arăți bine acceptă-te așa cum ești, că ești super, dar poza asta e prea de tot!”, i-a transmis o altă admiratoare.

Deși cei mai mulți fani sunt încântați de ținutele în care își face vedeta apariția, nu toți sunt mulțumiți.“Doamne fereşte, s-apari la vârsta matale atât de indecent îmbrăcată! RUŞINE!”, i-a comentat un fan mai pudic.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.