Liviu Dragnea, reacție după apariția zvonului despărțirii de iubita sa, Irina

0
Liviu Dragnea

În urmă cu câteva zile, în presă au apărut zvonuri conform cărora Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de iubita sa, Irina Tănase, cu care urma să se căsătorească.

Potrivit zvonurilor lansate de Cancan, ruptura dintre cei doi s-ar fi produs din cauza infidelității tinerei cu un fost iubit. Irina a infirmat atunci informațiile, spunând că totul este o invenție. „De unde știți dumneavoastră așa ceva? Eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a spus Irina Tănase, potrivit Cancan.

Fostul lider PSD a postat recent pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care explică tuturor ce a făcut în ultimele zile, când în presă circula zvonul despărțirii lui de Irina.

„Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării.”, a scris Dragnea pe Facebook, potrivit tabu.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.