Livia a dat lovitura după despărțirea de Cătălin Bordea. Din ce a făcut banii pentru bolidul de 100.000 de euro

0

Livia și Cătălin Bordeau au format un cuplu începând din 2012, căsătorindu-se în 2019. Cu toate acestea, în urmă cu aproape două luni, cei doi au luat pe nepregătite pe toată lumea prin decizia lor de a se despărți.

De peste trei luni, fosta soție a comediantului a absentat în totalitate din sfera publică, incluzând chiar și platformele de socializare.

Recent, Livia a fost observată în oraș într-un mod cu totul special, afișând un stil de viață la care mulți oameni visează. Se pare că această schimbare se potrivește perfect cu bruneta, semn că trecerea prin divorț a însemnat pentru ea un salt către o altă etapă.

Acest aspect este evidentiat de imaginile în care apare la piscină, într-o stare meditativă, dar cu mult mai bogată. Motivul? Drumul către locație a fost parcurs într-un automobil de lux condus de Livia.

Dacă în perioada în care era într-o relație cu Bordea, circula o mașină cu o valoare de sub 20.000 de euro, acum tabloul s-a schimbat dramatic. Aceasta a devenit proprietara unui automobil de elită, de culoare neagră, evaluat la cel puțin 100.000 de euro.

Iar această nouă achiziție pare să fie rezultatul unei schimbări de carieră a Liviei. Potrivit Cancan, fosta soție a comediantului s-a orientat către domeniul relațiilor publice, fiind acum implicată în activități de PR pentru artiști celebri precum Spike, Andia și alții, personalități cunoscute din țara noastră.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.