Lily Collins, actrița din „Emily in Paris”, jefuită de o româncă la spa. Paguba e uriașă!

0

O româncă e căutată de poliție după ce ar fi furat verigheta și inelul de logodnă ale actriței Lily Collins.

Cunoscută pentru rolul său principal în serialul de mare succes de pe Netflix, „Emily in Paris”, Lily Collins a declarat imediat jaful. Potrivit stiridiaspora.ro. care citează informațiile furnizate de TMZ, suspecta, Andreea Cătălina Roșca, în vârstă de 34 de ani, cunoscută și sub numele de „Nicole Morri”, este căutată de autorități pentru cel puțin două spargeri în care a furat bijuterii și carduri de credit dintr-un hotel spa și dintr-un studio de yoga din West Hollywood. 

Furtul bijuteriilor lui Lily Collins ar fi avut loc în timp ce actrița se relaxa într-un hotel spa. Collins și-a lăsat obiectele personale într-un dulap de la spa, inclusiv verigheta și inelul de logodnă, dar și alte obiecte de valoare. Deși nu au fost semne evidente de intrare prin efracție în spațiu, poliția a deschis o anchetă pentru a elucida cazul.

Autoritățile au dezvăluit că Roșca, presupusa hoață, ar fi utilizat bunurile furate pentru a crea o identitate falsă, pentru a vinde bijuterii în valoare de peste 67.000 de dolari. Cu o carte de identitate falsă din statul Washington, pe numele „Nicole Morri”, ea ar fi reușit să păcălească vânzătorii. 

În plus, suspecta este asociată cu grupuri de furt organizat din România și este cunoscută pentru comiterea de infracțiuni similare în întreaga țară, conform presei americane. 

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.