Laura Cosoi a decis ce nume va primi al patrulea copil: „L-am visat. Mi l-a spus”

0

Laura Cosoi a dezvăluit că a aflat sexul celui de-al patrulea copil și știe deja ce nume va primi acesta. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fiice, Vera, Rita și Lara.

„L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a povestit Laura Cosoi.

Laura Cosoi și soțul ei au în prezent 3 fetițe minunate, iar vedeta glumea în trecut, înainte să afle că este din nou însărcinată, că și-ar dori ca al patrulea să fie un băiețel.

„Eu știu deja ce o să fie pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”, a declarat Laura Cosoi.

Chiar dacă după venirea micuțelor pe lume, aceasta a fost nevoită să renunțe la anumite tabieturi pe care le avea în trecut, spunea că-și găsește mereu timp și pentru propriile pasiuni și plăceri.

„Nu e greu! Depinde cum ești obișnuit. Acum nu mai stai liniștită și îți bei cafeaua, deși poți să faci și chestia asta. Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor și te aștepți să ți se schimbe viața nu are cum să fie greu, mai ieși din zona ta de confort. Nu pot să mă plâng, mai am timp și de mine.

Copiii sunt la creșă, la grădi, sunt zile când nu filmez neapărat, spun și „Nu”, nu am nicio obligație față de nimeni, trebuie să fiu eu bine, mă văd și cu prietenii, mă duc și în parc”, a continuat actrița

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.