Kristen Bell spune că doar două cuvinte îi țin căsnicia în viață

0

Kristen Bell și Dax Shepard sunt căsătoriți de aproape un deceniu și a fost o călătorie plină de probleme pentru ei. Cuplul a recunoscut de mai multe ori că diferențele dintre ei le fac căsnicia dificilă. Dar dragostea lor unul pentru celălalt este atât de puternică, încât refuză să nu mai lucreze la fericirea lor. Să aflăm secretele celor doi!

Nu își amintesc niciodată aniversarea căsătoriei.

Dax Shepard și Kristen Bell sunt căsătoriți din 2013, dar data exactă este necunoscută pentru că ei înșiși nu o știu cu adevărat. După cum a scris Bell pe Instagram în 2019, „Familia și prietenii ne-au reamintit că la un moment dat săptămâna trecută, a fost aniversarea de 5 ani a nunții noastre. De fapt, niciunul dintre noi nu-și amintește în ce zi.”

Ea a continuat să  explice de ce data nu contează. „Asta pentru că de atunci trăim celebrarea angajamentului nostru în fiecare moment. Găsesc că atunci când trăiești cu recunoștință fiecare moment, datele devin irelevante”, a scris actrița. „Nu îmi voi aminti niciodată data aniversării noastre @daxshepard și știu că nici tu nu o vei face. Și acesta este doar încă un lucru pe care îl iubesc la noi.”

Terapia le-a salvat căsnicia.

Cuplul a fost întotdeauna sincer cu privire la certurile lor conjugale. Cel mai mare obstacol al lor îl reprezintă personalitățile lor puternice, așa că au avut întotdeauna nevoie de ajutor extern pentru a gestiona diferențele. Shepard a rezumat odată în glumă  cum este pentru ei: „Căsătoria este un dezastru, dar când lucrăm împreună, este foarte armonios”.

Bell, la rândul său, a continuat să explice mai în profunzime situația lor: „Ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit, suntem amândoi niște oameni foarte încăpățânați, iar anul 1 și 2 au fost tulburi și am crezut că avem nevoie de păreri din afară. Avem nevoie de o cutie de instrumente mai mare – toată lumea se naște cu o cutie de instrumente minusculă – așa că am mers la terapie, ne-am dat seama cum să nu fim de acord, dar să ne iubim în continuare .”

Secretul lor pentru o căsnicie fericită constă în două cuvinte.

Vedeta a  împărtășit o notă pe care a scris-o unui cuplu care urmează să fie căsătorit la cererea unui fan. În ea, ea și-a dezvăluit cel mai mare secret de care depinde o căsnicie fericită: „Rămâneți vulnerabili”. Bell a continuat: „Vulnerabilitatea naște întotdeauna conexiune și intimitate. În 10 ani, când dopamina a scăzut, amintiți-vă: viața este o călătorie nebună. Este un privilegiu să treci prin asta cu un partener.”

Bell a explicat apoi mai multe despre sfatul ei, împărtășind: „Stați departe unul de altul uneori, luați distanță. Îți va face căsnicia mai bună. Să iubești pe cineva în ciuda greșelilor, eșecurilor sau defectelor de caracter este cel mai puternic lucru pe care îl poți face din dragoste.”

Reușesc să se îndrăgostească unul de celălalt iar și iar.

În 2020, Bell și Shepard au început să-și învețe copiii acasă. Ca profesor primar pentru ei, Bell a planificat totul: „Încerc să termin toate temele școlare dacă putem. Într-adevăr, prioritățile sunt: ​​un lucru pentru creierul tău, un lucru pentru corpul tău. Acesta este un program mult mai bun decât orice prostie cu coduri de culori pe care am încercat să le insuflu.”

Spre surprinderea ei, Shepard a luat inițiativă și a ajutat-o ​​activ cu sarcinile de educație la domiciliu. Ea a spus apoi că văzându-l încercând atât de mult a făcut-o „să se îndrăgostească mult mai profund de el”. Ei chiar reușesc să găsească momente frumoase în cele mai mici lucruri din căsnicia lor.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.