Kitty Cepraga, în doliu! Tatăl ei s-a stins din viață la 76 de ani

0
kitty cepraga

Jurnalistul Teofil Octavian Cepraga s-a stins din viața la vârsta de 76 de ani. Anunțul cel trist a fost făcut chiar de fiica acestuia, Cristina Cepraga.

Cu ochii în lacrimi, Kitty a spus că nu îi vine nici la momentul actual să creadă. În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a spus că nu încă nu se cunoaște motivul din cauza căruia părintele ei s-a stins din viață.

„Da, este adevărat, tata a murit! Suntem în șoc, efectiv. Nu știm de ce a murit, probabil e vorba de o eroare medicală. Nu pot să spun mai multe acum, trebuie să mă sfătuiesc și cu familia. Dar la ce se întâmplă în spitale de la noi…”, a spus Kitty Cepraga pentru Fanatik.

Cine a fost Teofil Cepraga

Teofil Cepraga se năștea la Brașov, în data de 12 martie 1946. Cursurile gimnaziale și liceul le urmează în Sighișoara, iar după absolvirea Liceului teoretic, în 1963, este admis la Academia de Studii Economice, Facultatea de Comerț-București.

În timpul studenției, activează ca ghid ONT (în perioada vacanțelor). După absolvirea facultății, este reparizat ca economist la U.J.C.C. Brasov, unde activează aproape un an. La scurt timp, în urma unui concurs, este angajat la ziarul Romania Libera unde publică articole și reportaje.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.