Kate Middleton, complet transformată după chimioterapie

0

Kate Middleton trece prin schimbări fizice drastice din cauza luptei cu cancerul. Diagnosticul și tratamentul cu chimioterapie preventivă au transformat complet aspectul fizic al Prințesei de Wales.

Potrivit unui raport al publicației Globe, Kate Middleton a pierdut mult în greutate și și-a pierdut părul din cauza chimioterapiei. Sursa regală a menționat că „părul ei era coroana frumuseții sale, dar se pare că îi cădea în smocuri și este posibil ca acum să fie complet cheală”. De asemenea, tratamentul ar putea provoca o „menopauză precoce”, lucru care ar fi devastator pentru Kate, cunoscută pentru dragostea sa pentru copii.

În luna martie, Kate Middleton a clarificat speculațiile despre sănătatea sa printr-un mesaj video emoționant. A dezvăluit că, în urma unei operații chirurgicale abdominale la care a fost supusă pe 17 ianuarie 2024, a fost diagnosticată cu cancer. De atunci, Prințesa urmează un tratament anticanceros intens. Sursa regală a descris-o ca fiind „scheletică”, iar pierderea părului și posibilele efecte ale tratamentului asupra fertilității sunt devastatoare din punct de vedere emoțional.

Cu toate acestea, Kate Middleton își păstrează spiritul de luptătoare. „În ciuda a tot ceea ce îndură Kate, ea este o adevărată Prințesă Războinică și credem că ar continua să facă apariții publice dacă ar putea. Ar dori să fie un exemplu pentru cei care trec prin chimioterapie debilitantă și ar putea fi o inspirație pentru alții”, a spus sursa regală.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.