Kate Middleton, apariție surprinzătoare pe terenul de tenis. Soția Prințului William a jucat tenis cu celebrul Roger Federer

0

Kate Middleton i-a surprins pe toți în acest weekend. Soția Prințului William a demonstrat că nu se pricepe doar la treburi caracteristicei casei regale. 

Prințesa de Wales a vrut să le demonstreze tuturor de ce este în stare. Aceasta a intrat pe terenul de tenis și a acceptat să joace împotriva unei adevărate legende a acestui sport. Soția Prințului William l-a avut ca adversar pe nimeni altul decât Roger Federer, iar meciul a fost unul extrem de greu.

Totul s-a întâmplat pe un teren de tenis din sudul Londrei. Kate și Roger au jucat pentru o cauză nobilă, iar deznodământul meciului i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Kate Middleton a reușit să-l învingă pe multiplul campion la tenis, iar acesta a fost, cu adevărat, un motiv de sărbătoare.

Roger Federer s-a arătat și el foarte surprins de abilitățile lui Kate. Tocmai de aceea, atunci când soția lui William a dat lovitura finală, acesta nu s-a putut abține și a strigat: „Uimitor?!”.

Înainte de a fi adversari pe teren, Kate Middleton și Roger Federer au fost văzuți în timp ce se antrenau. Surse din anturajul lor susțin că cei doi au pregătit un material care a și fost, deja, urcat pe Youtube. De altfel, în urma acestor antrenamente, Kate s-a pregătit și mai bine pentru ceea ce urma să ofere pe teren.

Din fericire pentru fanii ei, nu a fost ultima dată când Kate a fost văzută la un meci de tenis. La începutul lunii viitoare, mai exact, pe 3 iulie, aceasta va fi prezentă la Wimbledon. Nu în calitate de jucător, ci în calitate de spectator, așa cum i-a obișnuit pe toți.

Sursa: Realitatea Star

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.