Judecătorii au decis! Cu cine vor sta fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu

0
Alina Sorescu

Fetițele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu vor petrece o săptămână la mamă și una la tată, a decis instanța după divorțul celor doi.

Alina Sorescu a mărturisit că nu se aștepta la această decizie și că va lupta până în ultimul moment pentru fetițele ei. Artista speră ca judecătorii să înțeleagă că programul nu e deloc unul potrivit pentru copii și că îi poate afecta foarte mult.

Alina Sorescu, revoltată de decizia judecătorilor

Alina Sorescu a avut o reacție după ce instanța a decis ca fetițele ei să stea și cu ea și cu tatăl lor.

„A fost un an greu, cu procese și ordonanțe, și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama.

Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetite de 9 si 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar. Sper ca judecatorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.”, a transmis Alina Sorescu pe Instagram.

Alina Sorescu a anunțat că va continua această luptă grea pentru binele copilelor sale.

“Solutia nu are o baza legala, nu ia in considerare drepturile si interesele minorelor si ale mamei, va afecta echilibrul emoțional al fetitelor si este total nepractica, fiind de natura a perpetua si accentua situatia tensionata dintre parti, ceea ce in mod evident este contrar intereselor minorelor”, a spus avocata Alinei Sorescu, Nicoleta Popescu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.