Jorge a recunoscut totul: și-a înșelat soția. Care a fost motivul

0

Jorge și Ramona Prodea sunt căsătoriți de aproximativ un deceniu. Relația lor nu a fost întotdeauna doar lapte și miere, cântărețul recunoscând că și-a înșelat partenera de viață.

Când s-a întâmplat acest lucru, cei doi nu erau căsătoriți. Pentru o perioadă, au fost despărțiți, însă au ales să fie din nou împreună și să lupte pentru a-și solidifica relația pe care au construit-o până atunci.

Recent, Jorge a vorbit deschis despre momentul în care a înșelat-o pe Ramona Prodea. Cântărețul a fost prins în fapt de către partenera lui.

”Nu mai condamn pe nimeni, mai ales că am făcut-o și eu. Dar am mai ales că fiecare avem experiențele noastre, care ne maturizează. Majoritatea femeilor sunt cele care au fost înșelate și, mai nou, bărbații spun că femeile sunt cele care înșală.

Mesajul meu pentru voi este că nu este despre voi. Bărbații nu însală pentru că nu sunteti frumoase, minunate. Își caută validarea. Este vorba despre el. Este imatur și își caută maturitatea. Când te respecți, nu mai rănești pe altcineva”, a declarat Jorge, pentru Ego.ro.

Ce spune Jorge despre bărbații care înșală

Cântărețul mai este de părere că poate exista de multe ori o confuzie între ideea de relație fizică intimă și iubire și relație fizică intimă și acceptare. Când, ca bărbat, nu ai succes într-un anumit domeniu al vieții, este posibil să îl cauți la femei sau în altă parte.

Jorge a precizat că, în opinia sa, această tactică (de a înșela) reprezintă o manifestare a ego-ului. O persoană care își înșală partenerul sau partenera nu realizează că nu se iubește și caută validarea în ochii unui alt om.

În momentul în care ești tânăr și neliniștit, sufletul încearcă să te conducă într-o direcție în care să înțelegi că trebuie să te iubești pe tine. Astfel, circumstanțele vieții te plasează exact în poziția în care să înveți acest lucru, este de părere Jorge.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.