Johnny Depp şi Amber Heard, o nouă confruntare la tribunal

0
Johnny Depp

După mulți ani de scandal, procesul dintre Johnny Depp și fosta lui soție, Amber Heard, a început luni, 11 aprilie. Fostul cuplu se află în instanță și se acuză reciproc de defăimare.

În 2019, Johnny Depp a intentat un proces pentru defăimare după ce fosta sa soție, Amber Heard, l-a acuzat de abuz domestic. Trei ani mai târziu, instanța este în sfârșit pregătită să studieze cazul, iar procesul a început luni, 11 aprilie. Scandalul a început cu un articol publicat în 2018 în Washington Post, în care Amber Heard s-a descris pe sine drept „victimă a violenței domestice”.

După descoperirea articolului, Depp depusese o plângere, pretinzând despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

„Articolul, care îl acuză implicit pe Depp că este un soţ violent, este categoric fals” şi căuta „să genereze o publicitate pozitivă” pentru Amber Heard, la câteva zile de la lansarea filmului „Acquaman” în care a jucat ea, argumentează el.

Actriţa a contraatacat, depunând la rândul ei o plângere de defăimare pentru a obţine 100 de milioane de dolari. „Plângerea zadarnică depusă de domnul Depp împotriva doamnei Heard prelungeşte abuzul şi hărţuirea” din timpul căsătoriei lor, se arată în document.

Fostul cuplu de la Hollywood este de aşteptat să depună mărturie în persoană, iar personalităţi importante, printre care James Franco, Paul Bettany şi Elon Musk, vor depune mărturie.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.