Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvăluit motivul pentru care și-au anulat nunta în 2003

0

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi au decis să-și mai acorde o șansă, după aproape 20 de ani de la separare.

​Înainte de nunta lor din 2022, aceștia s-au logodit în 2003, dar au anulat nunta cu doar trei zile înainte de data stabilită. Vestea i-a șocat pe fani, dar și pe apropiații cuplului, care credeau că totul merge ca pe roate în relația lor.

În documentarul „The Greatest Love Story Never Told”, Lopez și Affleck au dezvăluit ce anume a mers prost.

„Ben și cu mine, ne-am despărțit cu trei zile înainte de nuntă”, a mărturisit artista în documentar. „Aveam planificată o nuntă mare – 14 cavaleri și domnișoare de onoare – și cu trei zile înainte, ne-am prăbușit sub presiunea momentului”, a continuat Jennifer Lopez. Ben Affleck a afirmat că „cantitatea masivă de control în jurul vieții noastre private” i-a determinat în cele din urmă să anuleze nunta.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au vorbit în documentar despre momentul în care relația lor s-a încheiat. „Cred că pentru a trece peste asta, trebuie să iertăm, să ne iertăm unul pe celălalt. Tu mă ierți?”, a întrebat-o Affleck pe J Lo în documentar. Aceasta a răspuns cu un zâmbet și a adăugat: „Acea durere de inimă ne-a pus pe amândoi pe calea de a ne descoperi pe noi înșine și de a fi oameni mai buni”. „Crezi că m-ai iertat până la capăt?”, a întrebat el din nou. „Da, cred că te-am iertat până la capăt. Cred că trebuie să îmi iert mie unele lucruri”, a mai spus diva latino, potrivit HOLA!.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.