Jennifer Lawrence a născut primul ei copil

0
Jennifer Lawrence

Actrița Jennifer Lawrence și soțul ei, Cooke Maroney, și-au întâmpinat primul copil, după cum a dezvăluit TMZ, miercuri, 23 februarie.

În septembrie 2021, revista People a anunțat că Jennifer Lawrence așteaptă primul ei copil cu Cooke Maroney, cu care este căsătorită din 2019. Miercuri, 23 februarie, nu actrița a dezvăluit fericitul eveniment, ci jurnaliștii de la TMZ au făcut-o. Potrivit înregistrărilor publice la care ar fi avut acces tabloidul, aceasta ar fi născut în Los Angeles. Cuplul nu a confirmat nimic și nu a precizat sexul nou-născutului, numele sau data exactă a nașterii.

Înainte de nașterea primului ei copil, eroina din Jocurile Foamei și-a afișat în repetate rânduri burtica de gravidă. Ea a dat de înțeles că este însărcinată pentru prima dată în timpul unei demonstrații pentru dreptul la avort, sâmbătă, 2 octombrie 2021.

Apoi a apărut la premiera filmului Don’t Look Up regizat de Adam Mckay, în care joacă alături de Leonardo DiCaprio și Meryl Streep. A purtat pe covorul roșu o rochie lungă cu franjuri aurie, semnată Christian Dior, evidențiindu-i burtica. A doua zi, ea a apărut într-o rochie neagră cu buline albe în platoul talk-show-ului „The Late Show” al lui Stephen Colbert.

Jennifer și Cooke sunt căsătoriți de aproape trei ani și au fost întotdeauna foarte discreți în ceea ce privește viața privată. Relația lor a început în primăvara lui 2018, când s-au cunoscut la nunta Laurei Simpson, cea mai bună prietenă a lui Jennifer Lawrence. S-au logodit în februarie 2019 și s-au căsătorit pe 19 octombrie 2019 la Belcourt Mansion din Newport, Rhode Island.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.