Jennifer Aniston a mâncat același fel de mâncare timp de 10 ani, în timpul filmărilor pentru Friends

0
Jennifer Aniston

Interpreta lui Rachel Green a consumat aceeași salată timp de zece ani pe platourile de filmare a serialul de succes Friends. Așa a spus prietena ei Courteney Cox într-un interviu acordat publicației americane Los Angeles Times.

Timp de aproape zece ani, la fiecare pauză de masă de pe platourile de filmare ale serialului Friends, Jennifer Aniston a mâncat exact aceeași salată. Informația provine dintr-o sursă de încredere: colega sa de apartament (în serial) în persoană. Într-un interviu acordat Los Angeles Times, Courteney Cox, interpreta Monicăi Geller, a dezvăluit tot. „Jennifer, Lisa (Lisa Kudrow, care o interpretează pe Phoebe în serial, Ed) și cu mine am luat prânzul împreună în fiecare zi timp de zece ani”, a spus ea. Înainte de a adăuga: „Și am mâncat mereu același lucru: o salată Cobb”.

Iubit de californieni, preparatul este făcut în mod tradițional cu salată verde, roșii, bacon la grătar, un piept de pui, un ou fiert tare și un avocado acoperit cu puțin arpagic, brânză și un strop de oțet. Dar într-un deceniu, Jennifer Aniston a avut timp să perfecționeze meniul și să-l adapteze pentru ca salata Cobb să fie mai aproape de gusturile ei. „A adăugat șuncă de curcan, năut și orice altceva”, spune Courteney Cox.

Se spune că această salată merită să fie încercată, indiferent ce adăugați în ea, feta, pătrunjel sau bulgur.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.