Jador şi-a cumpărat casă de 500.000 de euro. Cum arată penthouse-ul

0
jador

Jador şi-a cumpărat casă de 500.000 de euro. Într-un vlog postat recent pe canalul personal de YouTube, manelistul afirmă că noua locuiţă pe care și-a achiziționat-o este, de fapt, un penthouse.

Artistul a menționat că urmează să prezinte fanilor penthouse-ul. Mai mult de atât, le-a spus urmăritorilor că o va prezenta și pe sora lui mijlocie.

„Ea este una din cele mai importante persoane din viața mea. Ea este sora mea mijlocie și avem multe surprize pentru voi. Vă prezint casa în care mă mut și vă fac cunoștință cu sora mea în vlog mâine la ora 19:00 pe canalul meu de YouTube. Vă iubesc!

Vreau să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut! Ea e sora mea și astăzi o să îi arăt unde o să ne mutăm, pentru că o să se mute cu mine. Adică o să trebuiască să aibă grijă de mine, să îmi spele șosetele. O să vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau.”, a scris Jador pe pagina de Instagram.

În doar câteva zile, de când clipul video a fost postat pe YouTube, acesta a strâns sute de mii de vizualizări, mii de like-uri și sute de comentarii din partea internauților.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.