Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit! Gestul de adio făcut de fosta prezentatoare

0
Iulia Vântur

Iulia Vântur și Salman Khan au avut o relație de ani de zile, însă se pare că acum povestea de iubire a ajuns la final. Aceștia s-ar fi despărțit în urmă cu doar câteva luni și au decis să o ia pe drumuri separate.

Potrivit spuselor unor apropiați ai Iuliei Vântur, relația cu Salman Khan s-ar fi terminat în urmă cu câteva luni. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune. Cei doi vorbesc în continuare și lucrează împreună la documentarul despre viața actorului.

„Iulia și Salman Khan s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar mai păstrează legătura pentru documentarul realizat de aceasta despre viața lui.”, a declarat un apropiat al Iulie Vântur, potrivit playtech.ro.

Mesajul cu subînțeles transmis de Iulia Vântur

Zvonurile despărțirii au fost susținute și de postările recente ale Iulie Vântur din mediul online. Aceasta a dat de înțeles că în prezent nu se mai concentrează pe iubire, pe relație, ci a ales să se pună pe ea pe primul loc.

„Poate că nu mai e momentul să te gândești la iubire, ci să te gândești la tine. Poate că acesta este momentul în care ești provocat să fii propriul tău salvator. Să fii propriul tău loc sigur. Poate că în acest moment ți se reamintește că oamenii care au plecat nu au făcut decât să te conduc aici.

Iar aici ești în regulă cu tine. Te reconstruiești, te adaptezi, te repari și îți recuperezi toate bucățile cu care i-ai lăsat să plece. Același tip ce iubire pe care ai oferit-o întotdeauna celorlalți. Aici nu-ți grăbești inima, nu depinzi de o altă ființă umană pentru a o repara. În schimb, aici faci asta de unul singur, te vindeci.”, a scris Iulia Vântur, în mediul online.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.