Irina Loghin s-a afișat în costum de baie, alături de fiu, în Dubai FOTO

0

Marea artistă de muzică populară Irina Loghin a lăsat la o parte inhibițiile și s-a afișat în costum de baie, alături de fiul său, în vacanța din Dubai.

Artista de muzică populară, care anul acesta a împlinit 84 de ani, demonstrează, încă o dată, că vârsta nu e decât un număr.

Îmbrăcată în costum de baie colorat și cu zâmbetul pe buze, Irina Loghin s-a lăsat fotografiată alături de fiul său și a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare, fără să se gândească la faptul că unii internauți ar putea să o judece pentru această apariție, având în vedere vârsta sa.

Imagine

Irina Loghin reușește să se mențină într-o formă de invidiat. La vârsta de 84 de ani, artista are un stil de viață sănătos și uneori apelează la diferite proceduri de înfrumusețare pentru a se menține într-o formă de zile mari.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, spunea, cu ceva vreme în urmă Irina Loghin, în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.