Inna, izolată într-o casă timp de 16 zile. Care este motivul

0
inna

Inna se întoarce cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House, o sesiune muzicală care a durat 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și compozitori de la Global Records, dar și din Suedia și a compus mai multe piese.

Întreaga experiență a fost filmată, iar fanii artistei se vor putea bucura de opt episoade savuroase care vor fi lansate o dată la două zile pe canalul de YouTube al artistei și care includ experiențe inedite, invitați speciali, momente emoționante și multă distracție. Cele opt episoade sunt conturate în jurul unor provocări pe care Inna le-a primit de la echipa ei și vor avea subtitrări în engleză și spaniolă pentru a putea fi accesibile fanilor ei din întreaga lume.

În primul episod, bruneta își face intrarea în Dance Queen’s House într-un mod spectaculos, aterizează cu elicopterul în curtea casei! Inna îi prezintă pe compozitorii și producătorii care i-au fost alături în procesul de creare a pieselor: Marco&Seba, Alex Cotoi și Minelli, iar fanii pot asculta în exclusivitate o mică parte dintr-o piesă nou-nouță, compusă în sesiune. De asemenea, anunță în elicopter, la înălțime, că mai există un pasager care nu se vede, pentru că Anca, prietena ei cea mai bună și make-up artistul ei, urmează să devină mamă.

„Mi-am propus să mă distrez, să mă bucur de muzică, de prietenie, la fel ca în primul sezon, alături de echipa mea și de oamenii dragi care sunt cu mine în Dance Queen’s House. Stați cu mine pe canalul de YouTube pentru opt episoade cu multă distracție, pe ritmurile unor piese noi de pe viitorul meu album”, a spus Inna, potrivit tabuhighlife.ro.

Piesele obținute în cadrul Dance Queen’s House vor fi lansate sub forma unui album, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut când fanii s-au putut bucura de „Heartbreaker”. Albumul a inclus zece piese, printre care hiturile „Flashbacks” și „Maza”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.