Inna doboară un nou record global

0
Inna

Inna marchează o nouă reuşită în carieră: la momentul actual este artista cu cele mai multe clipuri pe YouTube ce depăşesc 1 milion de vizualizări din lume!

Portofoliul impresionant al Innei este comparabil cu cele mai mari nume din industria muzicală globală, dar începând de câteva zile, Inna are 269 de videoclipuri pe YouTube care depăşesc 1 milion de vizualizări, iar acest număr o clasează pe prima poziţie, conform Kworb.

Pentru o mai bună înţelegere a acestei reuşite, Arianna Grande are 268 de videoclipuri, Taylor Swift 231, Shakira 187, Katy Perry 168, iar Rihanna 119.

„Sunt recunoscătoare pentru fiecare reuşită din cariera mea şi mă bucur că muzica mea a ajuns atât de departe, în vieţile atâtor oameni cărora sper că le-am făcut viaţa mai frumoasă! Mulţumesc fanilor mei şi echipei mele pentru susţinere! Don’t let the music die!” a declarat Inna despre această nouă performanţă.

Cea mai recentă colaborare – „UP” – împreuna cu superstarul jamaican Sean Paul atinge inimile fanilor din întreaga lume cu peste 70M vizualizări pe YouTube. Performanţele piesei UP au fost şi în FM, piesa atingând poziţia întâi pe radiourile din România, Bulgaria, Polonia, Rusia şi Lituania. În acelaşi timp, în topurile Shazam a ajuns pe #44 Global, #4 Global Dance, #1 Russia Dance, #2 Turkey Dance, dar si poziţia fruntaşă în Bulgaria & Polonia, #2 Romania, #4 Rusia, plus peste alte 10 ţări.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.