Inna, colaborare senzațională cu Sean Paul

0
inna

Inna scoate hituri pe bandă rulantă, iar succesul ei atinge cote maxime.

Artista continuă seria colaborărilor de succes. Solista pregătește lansarea celui mai recent single, „Up”, alături de Sean Paul, unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din lume.

„Mă bucur foarte mult pentru această colaborare cu Sean Paul. Este un artist pe care îl apreciez și cu care m-am întâlnit adesea la concerte în diverse colțuri ale lumii. Piesele lui sunt hituri cunoscute la nivel internațional și sper ca „Up” să cucerească topurile! Let’s go UP!”, a spus Inna.

Inna a lansat „Up” în urmă cu o lună și jumătate și are deja peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube și este pe locul 55 în top Shazam Global, pe locul 6 în top Shazam Dance, pe locul 2 în top Shazam România, pe locul 16 pe Shazam Turcia, locul 128 pe iTunes Global, pe locul 42 pe Deezer în România și pe locul 20 în top Shazam Rusia.

Inna și Sean Paul au filmat videoclipul oficial al single-ului „Up”, iar acesta urmează să fie lansat în perioada următoare.

ean Paul a devenit cunoscut după ce a lansat piesele „Temperature” și „Get Busy”. Artistul jaimaican a colaborat de-a lungul timpului cu Beyonce, la piesa „Baby Boy”, dar și cu Sia, Clean Bandit și Pharrell Williams. EP-ul său din 2018, „Mad Love”, include super hiturile „No Lie”, cu Dua Lipa, și „Mad Love”, cu David Guetta și Becky G.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.