Imagine rară cu mama lui Răzvan Simion la nunta fiului ei

0

Răzvan Simion a publicat o fotografie rară cu mama lui, care a participat la nunta sa cu Daliana Răducan.

Cu o apariție rară, mama celebrului prezentator a captat atenția tuturor celor prezenți la nunta fiului său. Fotografia, postată de Răzvan Simion pe conturile sale de socializare, a fost însoțită de un simplu, dar emoționant mesaj: „Mama”. 

Imaginea a fost primită cu entuziasm de către fanii prezentatorului, care au apreciat gestul și au lăudat frumusețea și eleganța femeii care i-a dat viață.

Doamna Mariana este o prezență foarte rară în mediul online și preferă să aibă o viață discretă.

Imagine

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit sâmbătă, 8 iunie, în cadrul unui eveniment organizat în cerc restrâns.

Cuplul a împărtășit numeroase fotografii și clipuri pe rețelele de socializare, în care fanii au putut admira cadre inedite de la petrecere.

Cei doi au apărut în numeroase ipostaze, lângă o mașină de epocă. Daliana Răducan a impresionat cu rochia de mireasă aleasă, din dantelă prețioasă, dar și cu bijuteriile spectaculoase.

Daliana Răducan a colaborat cu designerul Nicoleta Negriă pentru a crea rochia perfectă pentru marele eveniment. Conform site-ului oficial al brandului ales de Daliana Răducan, prețurile rochiilor de mireasă pornesc de la 5000 de lei și pot ajunge până la 18.000 de lei, în funcție de material și complexitate.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.