Ilona Brezoianu, declarații surprinzătoare despre statul de mamă: „Nu cred în băbismele astea”

0

După Delia, și actriţa Ilona Brezoianu vorbeşte deschis despre statutul de mamă. Un statut pe care nu şi-l doreşte deocamdată.

Actriţa se declară o persoană emotivă şi chiar plină de frici. Una dintre cele mai mari temeri ale Ilonei o reprezintă aceea a „succesului temporar”.

„Eu sunt un om extrem de emotiv, sunt Rac. Mă emoționez foarte repede. Mă emoționează multe lucruri. Cred că toată lumea are frici. Am frică de moarte, de boală, frica de ratare, e complicată. Nu poți să știi că acuma ești sus și mâine poate nu o să mai fii, cum te descurci? Ce faci? Dacă acum ești foarte cunoscut și poate peste cinci ani nu mai știe nimeni cine ești, e complicat. Sunt multe frici, toți le avem”, a declarat Ilona Brezoianu pentru Fanatik.

Actrița are o serie de valori şi principii de la care nu se dezice, indiferent de ce vorbete gura lumii. Spre exemplu, nu se grăbeşte nici să se mărite, nici să devină mamă, deşi are deja 32 de ani.

„Nu cred în tradiționalisme sau că trebuie să te căsătorești că așa e bine. Toate lucrurile trebuie să le facem atunci când simțim, nu trebuie să fie la un anumit timp. Trebuie să fie persoana potrivită. Pe vremuri, se spuneau multe. Se spunea și că trebuie să stau cu un anumit om toată viața și nu cred în treaba asta.

Cred că dacă oamenii nu se mai simt bine împreună trebuie să se despartă, chiar dacă au copii împreună. Mai bine preferi să crești copii cu doi părinți separați decât să stea în aceeași casă și să nu se înțeleagă. Nu cred în băbismele astea. Lucrurile trebuie făcute când simți să le faci. Nu trebuie musai să faci un copil. Poate că trebuie sau poate că nu trebuie. Poate unii oameni nu sunt făcuți să fie părinți. Nu trebuie să populăm planeta inutil dacă nu ne dorim asta, dacă nu simțim să facem asta”, a mai spus actrița.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.