Ilinca Vandici și-a iertat fostul soț. Ce relație au în prezent

0

În urmă cu câteva luni, Ilinca Vandici anunța că s-a despărțit de Andrei Neacșu, tatăl copilului ei. Cei doi au semnat actele de divorț, iar fostul partener al prezentatoarei s-a mutat într-un apartament din zona de nord a Capitalei. 

Andrei Neacșu și-ar fi refăcut deja viața, pentru că a fost fotografiat la plajă cu o altă femeie despre care s-a scris că ar fi noua lui iubită.

Într-un interviu pentru unica.ro, Ilinca Vandici a mărturisit că are o relație civilizată cu fostul ei partener și că se ocupă împreună de creșterea lui Zian. 

„Fiecare ne aducem aportul atât cât putem și cât considerăm de mult. Cred că e foarte important ca Zian să aibă echilibru, parte feminină și masculină încorporate în dezvoltarea și în educația lui. Nu-l vom priva de asta niciodată. Ne dăm interesul foarte tare, suntem alături de el. Modalitatea în care l-am crescut a fost cu foarte multă atenție, dragoste și afecțiune în permanență”.

Prezentatoarea de televiziune spune că nu își va judeca niciodată copilul și îi va fi alături necondiționat. Zian poate găsi oricând un sprijin în mama lui și știe deja că poate vorbi orice cu părinții lui. 

„Nu cred că ar trebui să existe subiecte tabu (n.red.: în familie). Nu cred că părerea mamei ar trebui să fie adevărul absolut. Copilul trebuie să știe că aceea este experiența mamei, sau a tatălui, bineînțeles, dar că el poate să-și creeze propria experiență. (…) Zian știe că eu sunt acolo pentru el orice s-ar întâmpla. Știe că poate să mă întrerupă din orice fac. Îi răspund, îl ascult activ, am grijă de el și de dezvoltarea lui în sensul ăsta. Îmi doresc să fim foarte buni prieteni. De orice situație grea s-ar lovi, vreau să mă asigur că va veni la mine. Nu-l voi judeca, nu-l voi certa, nu-l voi critica. Voi fi părintele care îl susține, îl înțelege, care încearcă să-i dea sfaturi. E foarte sănătos să comunicăm. Comunicarea cred că e cheia în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea copiilor noștri”, a mai spus vedeta, pentru sursa mai sus-menționată.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.