Halle Berry s-a căsătorit în secret. Cine e alesul

0
Halle Berry

Actrița americană Halle Berry s-a căsătorit cu partenerul ei Van Hunt în timpul unei vacanțe romantice.

Halle Berry a început Anul Nou spunând „da!”. Actrița americană s-a căsătorit cu iubitul ei Van Hunt într-o escapadă romantică. „Bine… este oficial!”, a scris ea în descrierea a două fotografii postate pe contul ei de Instagram. Prima surprinde cuplul ținându-se de mână și schimbând un sărut într-o clădire care seamănă cu un fel catedrală. Al doua fotografie este un selfie cu cei doi zâmbind, pe care scrie: „Este 2022!”.

Actrița în vârstă de 55 de ani și muzicianul în vârstă de 51 de ani și-au oficializat relația în septembrie 2020 și de atunci trăiesc o poveste de dragoste perfectă. Această uniune marchează a 4-a căsătorie pentru Halle Berry. S-a căsătorit mai întâi cu jucătorul de baseball David Justice în 1993, apoi cu cântărețul Eric Benét în 2001.

Ulterior a divorțat în 2005 și s-a căsătorit cu actorul francez Olivier Martinez în 2013. Din acest mariaj s-a născut Macéo (7 ani). Cea care a jucat-o pe Catwoman este și mama unei fetițe, Nahla (13 ani), pe care a avut-o cu fostul ei iubit, modelul din Quebec Gabriel Aubry.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.