Gwyneth Paltrow, de 50 de ani, dezvăluie secretul tenului său fără cusur

0
Gwyneth Paltrow

La 50 de ani, tenul lui Gwyneth Paltrow este încă strălucitor și impecabil și, doar privind-o, nu ne-am imagina niciodată că suferă de probleme ale pielii.

Cu toate acestea, actrița, care are o rutină de frumusețe foarte specială, a vorbit despre modul în care își tratează pielea și despre singurul secret care o face să arate atât de tânără.

Are pielea uscată

Paltrow a distribuit recent un videoclip pe contul ei de Instagram în care arată proaspătă și vorbește despre rutina sa de îngrijire a tenului.

Ea a dezvăluit că „pielea ei tinde să devină cu adevărat uscată” și, pentru a se descurca, „aplică în mod constant ulei de față și cremă hidratantă tot timpul”.

Fondatorul GOOP a dezvăluit apoi că produsul ei „hrănitor” obligatoriu este uleiul companiei sale, care conține „o alternativă naturală la retinol și 9 uleiuri puternice dense în nutrienți”. Ea a continuat explicând că uleiul, care are o textură unică, netezește orice riduri existente și face pielea să pară mai strălucitoare și mai tânără.

Rutina de îngrijire a lui Gwyneth Paltrow

Pielea uscată a actriței se înrăutățește iarna, mai ales când pleacă în excursii la schi cu familia ei, având în vedere că „altitudinea exacerbează și mai mult uscăciunea”. Așa că Paltrow a împărtășit exact rutina pe care o urmează cu meticulozitate iarna pentru a-și păstra proteja pielea.

  • Folosește o mască de ochi cu un ser concentrat pentru a-și umple ochii, deoarece „pielea uscată face ridurile din colțul ochiului mai pronunțate”.
  • Apoi aplică uleiul hrănitor de față, care face ca pielea să arate mai fermă și ajută ca „ridurile să pară netezite”.
  • Folosește unt de corp pe picioarele ei fără de care „nu ar putea trăi”. Paltrow mai spune: „Modul în care face ca lumina să-ți lovească picioarele este incredibil”.
  • Folosește un balsam „bogat și concentrat” care „îți rezolvă toate problemele — de la cap până în picioare”. Actrița a explicat că îl aplică pe buzele crăpate, pe coate, pe cuticulele sau oriunde altundeva care are nevoie de hidratare suplimentară.
  • Apoi aplică „balsamul de buze curat cu această formulă super hidratantă”, pe care l-ar putea adăuga și pe obraji pentru un plus de culoare. Ea a remarcat: „Am nevoie de balsam de buze, practic, la fiecare 2 minute”.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.