Gina Pistol și Smiley, într-o nouă vacanță cu fiica lor, Josephine

0

Gina Pistol, Smiley și Josephine, fiica lor în vârstă de doi ani, se relaxează acum într-o vacanță în Grecia. Totul a fost dezvăluit într-un clip postat pe rețelele de socializare de cele două vedete.

După ce au ajuns în Nagios, Nikolaus, unde sunt cazați, solistul și prezentatoarea TV au publicat un videoclip adorabil cu fiica lor, pe care o auzim pentru prima oară vorbind într-o filmare.

Artistul a fost cel care a arătat mai multe fotografii din vacanță, a postat mai multe imagini la secțiunea Instastory, pe Instagram. A surprins în pozele lui peisaje superbe, dar s-a pozat și cu celebra salata grecească, care spune că e pe placul lui.

Și Gina Pistol a făcut câteva poze și le-a arătat fanilor ei din mediul online. Tot ea a fost și cea care a filmat-o pe Josephine în costum de baie, mergând cu tatăl ei la plajă. Sunt surprinși de la spate, nici de data aceasta nu i-a arătat chipul micuței.

Imagine

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul anului 2019 și-au confirmat relația. Cuplul s-a căsătorit anul acesta, pe 27 mai. Împreună au o fiică, Josephine Ana, născută pe 9 martie 2021. Până acum, Smiley și Gina nu au publicat nicio fotografie sau filmare cu chipul lui Josephine.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.