Gina Pistol și Smiley au încercat să facă o glumă, dar i-au enervat la culme pe fani

0

 

Smiley și Gina Pistol au primit critici dure din partea internauților după ultima postare din mediul online.

 

Recent, cei doi au pus un clip video în care au transmis că fiecare plimbare te face să scoți destul de mulți bani din buzunar, pentru restaurant sau cumpărături.

„Scumpe foc plimbările astea”, a scris Smiley pe contul său de Instagram, în dreptul imaginilor în care apare alături de soția sa.

Mulți internauți nu au înțeles că a fost un pamflet. Internauții i-au criticat pe artist și partenera sa de viață pentru faptul că fac glume pe seama banilor, dat fiind faptul că o mulțime de persoane își duc cu greu existența în aceste zile.

„Mda…nu înțeleg cum unii cu un statut ca al vostru se gândesc să facă video-uri de genul asta…Adică nu doar că aveți totuși niște venituri deloc modeste, hai sa fim serioși, dar mai și puneți accent pe chestii tip „ce probleme avem noi”. În condițiile în care tot mai mulți de abia își mai plătesc facturile și sunt nevoiți să taie din bugetul pentru alimentație. Dar da, hai să facem video despre ce griji avem noi că nu mai putem da 1500 de lei la coafor…Chiar mi se pare foarte aiurea videoclipul ținând cont de situația actuală. Dar na”, a fost mesajul tranșant al unui internaut.

Smiley și Gina Pistol se află acum în America, în Los Angeles, acolo unde îmbină utilul cu plăcutul. Se bucură de o vacanță binemeritată, însă artistul are și de muncă, merge la studioul de înregistrări, unde face muzică alături de mai mulți compozitori.

Escapada lor vine după ce de Anul Nou au călătorit în Maldive.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.