Gina Pistol și Smiley au început pregătirile pentru nuntă. Când are loc marele eveniment

0

După ce au anunțat că se căsătoresc, Gina Pistol și Smiley au și început pregătirile pentru nunta care urmează să aibă loc luna viitoare.

Gina Pistol și Smiley au început pregătirile pentru nuntă. Cei doi au anunțat săptămâna trecută, pe „banca confesiunilor” că se vor căsători.

Deși nu au dezvăluit data la care va avea loc fericitul eveniment și nici locația, Smiley și Gina Pistol spun că pregătirile sunt în toi.

”Luna viitoare va avea loc nunta. Suntem pe pregătiri, detalii”, a spus Smiley, potrivit Cancan.ro.

La nunta, care se pare că va avea loc în România, vor participa aproximativ 200-300 de invitați a dezvăluit viitorul mire.

”Vor fi aproximativ 200-300 de invitați. Va fi într-un loc cum ne place nouă”, a mai spus artistul.

Cei doi viitor miri spun că evenimentul lor va fi unul de neuitat. Pe lângă numeroasele surprize pe care le pun la cale, vedetele au decis deja cine va pregăti mediul pentru nuntă.

Dacă la botezul micuței Josephine, de cina festivă s-a ocupat însuși chef Cătălin Scărlătescu, de meniul de la nuntă vor fi responsabili toți cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, astfel că invitații se vor bucura de un meniu de cinci stele.

Recent, Smiley și Gina Pistol au dat fanilor vestea pe care o așteptau de multă vreme, aceea că urmează să se căsătorească.

„Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi”, a dezvăluit Smiley.

Cei doi sunt împreună de șase ani, iar în urmă cu doi ani au devenit părinții lui Josephine.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.