Gina Pistol nu își mai alăptează fetița. Ce a pățit iubita lui Smiley

0
Gina Pistol

Gina Pistol trece printr-o perioadă grea şi asta pentru că problemele de sănătate nu-i dau deloc pace. Recent, prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor că se simte foarte rău și că a început deja să ia un tratament, în speranța că se va pune cât mai repede pe picioare.

Mai mult decât atât, să fie totul complet, frumoasa vedetă încearcă să nu-și mai alăpteze fetița. Înțărcarea unui copil aduce cu sine o perioadă plină de stres pentru mămică, motiv pentru care Gina Pistol este epuizată.

Gina Pistol are probleme de sănătate

Partenera lui Smiley a precizat că se confruntă cu dureri de cap, stări febrile și moleșeală.

„Păi… durere de cap, frisoane, durere-n gât, antibiotic, moleșeală plus înțărcat! Sunt bine, cam atât despre mine. Tu cum ești? Tot așa bine?”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de la noi din țară. Cei doi sunt împreună de patru ani și au o fetiță de un an și trei luni. Mulți fani i-au asaltat de-a lungul timpului cu întrebări legate de oficializarea legală a relației lor, iar în cadrul emisiunii „Xtra Night Show’, amândoi au dezvăluit motivul pentru care nu au spus încă „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm.” a declarat artistul, în emisiunea „Xtra Night Show”. „Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte.” a adăugat Gina Pistol.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.