Gina Pistol cere ajutor fanilor. Ce se întâmplă cu nunta

0

După ce au anunțat că se căsătoresc, Smiley și Gina Pistol vorbesc încontinuu despre marele eveniment, care va avea loc luna viitoare, astfel că mai au puțin timp să pună la punct toate detaliile.

Se știe deja că meniul va fi pregătit de toți cei trei bucătari de top de la Chefi la cuțite, în așa el încât cei aproximativ 300 de invitați să aibă parte de cele mai bune preparate la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. În plus, vedeta a optat pentru două rochii de mireasă, pe care artistul nu le-a văzut.

Viitoarea mireasă duce greu organizării și recent a răbufnit pe reţelele sociale. Gina a recunoscut că nu-i e deloc ușor, a realizat că nu este simplu să organizezi o nuntă.

„Nu știu alții cum sunt, dar eu de când îmi organizez nunta simt că o iau razna. Spuneți-mi vă rog că și voi ați trecut prin aceeași nebunie. Eram eu un pic dusă, dar acum se accentuează!”, a spus Gina pe Instastory cu privire la nunta cu Smiley.

Cum a cerut-o Smiley în căsătorie pe iubita sa

Gina Pistol a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie chiar înainte să-i facă baie fiicei sale. Vedeta avea mâinile pline de spumă, la propriu, în timp ce îi pregătea baia micuței Josephine.

„Era o zi normală, noi trei, pregăteam cadă pentru băiţa fetiţei noastre, eram cu mâinile pline de spumă. Andrei se juca cu Josephine, în dormitor, când m-a strigat. Eu am ieşit din baie, eram plină de spumă.

Fetiţa avea o chestie în mână şi mă gândeam de ce roade cutia aia… Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Dar l-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față! Am plâns îți dai seama!”, a povestit Gina Pistol în videoclipul postat pe YouTube.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.