Gina Matache, ironică după ce fiica ei s-a filmat alături de noul ei iubit

0

Vestea că sora Deliei, Oana, de 31 de ani, va divorța de tatăl copiilor săi, a luat pe toată lumea prin surprindere. La două zile după ce aceasta s-a filmat alături de noul ei iubit, Gina Matache a postat o imagine cu bărbatul cu care se iubește acum fiica ei.

„Aveți grijă ce psihiatru alegeți”, a scris interpreta de muzică populară, pe pagina ei de Instagram.

Imediat după această postare, oamenii s-au arătat contrariați de reacția acesteia și s-au gândit dacă nu cumva contul ei a fost spart și altcineva a scris în numele ei.

Oana a avut o primă reacție în scandalul online care pare să fi început între mama și iubitul ei.

„Cine e bine, e bine, cine nu e bine, nu e bine. Imaginile vorbesc de la sine.”, a spus Oana Matache, conform spynews.ro.

Reacția Ginei Matache este extrem de controversată, mai ales că vine la patru zile după ce aceasta a publicat o imagine cu fostul ei ginere. Răzvan Miheț apare în timp ce se juca împreună cu unul dintre copii, iar artista a scris „Am cel mai tare tătic”.

Iubitul Oanei, Radu Siffredi, rupe tăcerea după ce mama iubitei sale, Oana Matache, l-a ironizat pe o rețea de socializare. Bărbatul în vârstă de 37 de ani i-a transmis un mesaj Ginei Matache.

Acesta a pus o fotografie la story, în care apare o doamnă care seamănă cu Gina Matache și apare în fața unui cabinet de psihologie. Cu această ocazie, tânărul a transmis și el un mesaj: „Aveți grijă”, făcând referire la comentariul făcut de mama Oanei.

În urmă cu puțin timp, Radu Siffredi a făcut un live, unde a vorbit despre postarea făcută de mama iubitei lui. Acesta s-a arătat nemulțumit de atitudinea Ginei Matache și i-a transmis un mesaj.

„În primul rând, nu este soacra mea pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. (…) Încerc și eu să mă descurc, sunt doar un rocker tatuat, după cum puteți vedea. (…) Cu multă stimă și respect, doamna Gina Matache s-a decis să posteze o poză cu mine pe Instagram, cu comentariul ”Aveți grijă ce psihiatru alegeți” (…) A filmat un telefon doamna Gina cu un alt telefon, nu se discută chestiilea asta, ea știe cu telefoanele, eu nu mă pricep. A postat două poze cu mine și o filmare cu mine (…) în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani doamna Gina, ce vreți să fac? Nu am voie să vorbesc cu…”, a mărturisit Radu Siffredi, conform spynews.ro

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.