Gianina din „Las Fierbinți” a fost cerută în căsătorie. Cine este viitorul ei soț

0
Anca Dumitra

Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Gianina în „Las Fierbinți”, a împlinit miercuri 31 august frumoasa vârstă de 35 de ani. Cu această ocazie a dat și marea veste: a fost cerută în căsătorie de iubitul austriac.

De câțiva ani, Anca Dumitra trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Manferd Spendier, logodnicul ei. Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor de cuplu.

În emisiunea sa, Cătălin Măruță a sunat-o pentru actriță pentru a-i ura „La mulți ani”, iar un detaliu a ieșit la iveală. Curios, prezentatorul TV a întrebat-o pe aceasta dacă inelul de pe degetul ei este unul de logodnă, iar Anca Dumitra a dat de înțeles că da.

„Cumva dacă e pe mâna care trebuie, cam asta ar însemna”, a răspuns Anca Dumitru la întrebarea lui Măruță. Vedeta a fost discretă în detalii și a preferat să nu ofere prea multe informații despre momentul special din viața ei.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a mai spus Anca Dumitra în cadrul emisiunii TV.

Surse din anturajul actriței au declarat că logodnicul Ancăi Dumitru se ocupă cu agricultura și nu are legătură cu lumea mondenă.

„Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor.Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură. Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitul ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat”, au spus persoane din anturajul actriței pentru Viva.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.