Gestul impresionant al actriței Daniela Nane, după moartea celei mai bune prietene

0

Fetița pianistei Ioana Maria Lupașcu, care a murit recent, a fost luată sub tutela celei mai bune prietene a mamei ei, actrița Daniela Nane.

Actrița Daniela Nane a confirmat pe pagina ei de Facebook că fetița prietenei ei cele mai bune este acum în tutela ei.

„Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut.

Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute. Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună, într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!”, a scris actrița Daniela Nane pe pagina personală de Facebook.

Dispariția tragică a Ioanei Maria Lupașcu a lăsat-o în urmă pe fetița pianistei, în vârstă de doar 13 ani, pe nume Fatima Maria. Un asemenea moment dificil este îndeajuns de traumatizant pentru un copil indiferent de situație, dar cea mică a rămas fără alte rude apropiate, care ar putea să aibă grijă de ea.

Cea mai bună prietenă a pianistei Ioana Maria Lupașcu, Daniela Nane, s-a implicat în situație, iar acum copila se află în grija ei.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.